Bruk Denne Gode Tips Om Hvac For å Hjelpe Deg å Bedre Forstå

Den gjennomsnittlige personen er ikke kjent med det meste som har å gjøre med HVAC. Dette kan være problematisk når en uventet nødsituasjon oppstår. Å lese artikkelen nedenfor vil være medvirkende til å hjelpe noen med å finne ut hva de skal gjøre når det oppstår problemer.

Hvis du må ansette noen for å hjelpe deg med HVAC-systemet ditt, må du lære om alle kravene staten din har lovfestet angående lisensiering og forsikring. Du må kunne spørre alle du planlegger å ansette hvis de oppfyller disse kravene før du ansetter dem.

Når du har en utendørs enhet, sørg for å holde alle planter, blomster, busker og trær minst to meter fra den. Alt som vokser inne i den, enten over bakken eller til og med røtter under jorden, kan blokkere den opp og få den til å bryte. Gi det litt pusterom.

Et skyggefullt sted er alltid et godt valg for plassering av utendørs kompressoren. Hvis du har en enhet som tar inn luft som er kjøligere, trenger den ikke å jobbe så hardt for å kjøle ned luft at den sender til hjemmet ditt.

Hvis det er mulig, legg HVAC i et skyggelagt område hvis den er utenfor. Etter hvert som klimaanlegget suger i kjølig luft, må lite gjøres for å kjøle det ned ytterligere, noe som sparer deg massevis på strømregningen.

Bytt klimaanleggfilteret kvartalsvis, eller fire ganger i året. Dette holder ikke bare luften kommer inn i hjemmet ditt enklere og renere å puste, det tar mye stress av ac-enheten selv. Du får nyte helse, penger besparelser og redusert energibruk helt på en gang.

Hvis du kjøper en ac-enhet, er det kalkulatorer på Internett som kan hjelpe deg med å finne ut riktig størrelse. Hvis du får en enhet som er for stor, vil det koste mye i energikostnader. Se på håndboken for å finne den anbefalte størrelsen for klimaanlegg.

Administrer varmestrømmen inn i hjemmet ditt med vindusbelegg for å hjelpe ditt HVAC-system. I de varmere månedene, bruk gardiner, gardiner og persienner for å blokkere ut sunward vendt vinduer for å holde varmen fra å bygge opp gjennom drivhuseffekten. Alternativt må du sørge for at solfylte vinduer slipper inn lys og varme i de kaldere månedene.

Leter du etter en effektiv måte å kjøle ned hjemmet ditt på? Vurder å installere en helhus fordampende kjøler. De bruker vann til å kjøle luft i stedet for tradisjonelle kjemiske kjølemidler, ved hjelp av massevis mindre energi til å kjøle hjemmet ditt enn de andre enhetene. Når det er sagt, fungerer de best i tørt klima og ikke i det hele tatt i fuktige.

Be alltid om referanser før du lar noen begynne å jobbe med HVAC-systemet ditt. Ring flere av dem for å sikre at de er legitime. Mange tar ordet av entreprenøren når det gjelder kundetilfredshet, og det kan vise seg å være en feil til slutt.

De fleste som eier hjem er ikke fornøyd når noe skjer med deres varme eller air condition. Denne prosessen vil være mindre traumatisk hvis du har utdannet deg om emnet på forhånd. Med litt kunnskap for hånden, kan problemer løses effektivt og raskt.